Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overgewichtinfo.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overgewichtinfo.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

leonor

Geschreven op: Woensdag 26 Maart 2014 om 15:47
Ongepast of beledigend?

ik ben leonor 27 jaar en ben het zooooo zat om dik te zijn wil zoooograag maar t is zooo moeilijk en t lukt al jaren niet ik ben op zoek naar mensen die mij begrijpen en er samen voor willen gaan ...
ik hoop op reactie
mijn email is sweet-leonor@hotmail.com

groetjessss 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: lin op Zondag 18 Juni 2017 om 22:15 Ongepaste reactie?

is het al gelukt?


Geschreven door: Roosje36 op Maandag 1 Januari 2018 om 18:29 Ongepaste reactie?

Hallo,

Ik ben 36 jaar 1.75 en 94 kilo. Ik schommel mijn hele leven al met mijn gewicht. Maar ik ben nu topzwaar en kom er niet uit, Het maakt mij ongelukkig en onzeker, Ik ben alleenstaande moeder van een dochter van vijf jaar en werk daarnaast 20 uur, Ik vind het moeilijk tijd te vinden en om mijn motivatie vast te houden. Ik ben in totaal 4x heel veel afgeslankt het laagste gewicht was 50 kilo toen ik 26 jaar was, Ik heb toen echt honger geleden en heel veel gerend maar afvallen lukte wel en dat gaf mij een goed gevoel waardoor ik steeds minder ging eten en sporten. Dit was ook niet gezond, Mijn toenmalige vriend vond dat het genoeg was en zei dat ik weer moest gaan eten want ik zag er slecht uit. Ik moet iets vinden waardoor ik op een goed gewicht kom en blijf. Ik wil niet eens meer de deur uit tegenwoordig zo erg vind ik het.. Waarom lukt het mij maar niet???.Ik zou graag ervaringen horen van anderen of in contact komen met anderen die ook met dit probleem zitten,,


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overgewichtinfo.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)