Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overgewichtinfo.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overgewichtinfo.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Jeanine27

Geschreven op: Woensdag 11 Maart 2015 om 14:23
Ongepast of beledigend?

Dag allemaal,
Ik wil graag een gratis workshop organiseren voor mensen met (extreme ) overgewicht. Ik ben zelf, mbv mijn coachingmethode, van mijn snoepverslaving af, en ik ben ook nog een paar kilo kwijt.
Ik wil mijn kennis en ervaring graag met jullie delen. Geinteresseerd? Laat een bericht achter.

Groeten,
Jeanine 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Jeanine27 op Donderdag 12 Maart 2015 om 14:58 Ongepaste reactie?

Dag allemaal,
Gratis workshop is al volgeboek ( linked in connectises en vrienden).
Groetjes,
Jeanine


Geschreven door: Kel op Zaterdag 10 December 2016 om 17:44 Ongepaste reactie?

Goedenavond. In opdracht van de Hogeschool Rotterdam is het de bedoeling dat ik een enquÍte afneem onder obesitaspatiŽnten, maar ook onder mensen zonder obesitas en ex-obesitaspatiŽnten. Ik wil namelijk het maatschappelijk probleem obesitas beter in kaart brengen en daar heb ik uw hulp voor nodig. Het is voor ons als studenten moeilijk om in contact te komen met deze doelgroep. Vandaar op deze manier. Het invullen van de enquÍte duurt 5-10 minuten. Alvast enorm bedankt. http://www.survio.com/survey/d/X5S9O2K9M3A4V0R4O


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overgewichtinfo.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)