Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overgewichtinfo.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overgewichtinfo.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Tess

Geschreven op: Zondag 12 April 2015 om 01:40
Ongepast of beledigend?

Heey ,
Ik ben 23 jaar,1.58 en was 94 kilo.
Sinds het begin van mijn puberteit kamp ik al met overgewicht en het koste het me ook altijd heel veel moeite om op gewicht te blijven.
Terwijl mijn graatmagere vriendinnen de ene zak chips na de andere naar binnen wisten te werken, kwam ik in principe al bij van dat ene chipje.
Op mijn 20e wilde ik koste wat kost slank worden en ben ik binnen een half jaar bijna 30 kilo afgevallen door me letterlijk alles te ontzeggen en elke calorie te berekenen. Natuurlijk was dit geen succes en ben ik binnen 3 jaar weer terug bij af....
Ik heb genoeg vrienden en mijn familie accepteert me ook zoals ik ben, maar diep van binnen voel ik me al heel lang lelijk en minderwaardig door mij gewicht.
Maar 2 maanden geleden heb ik samen met mijn vriend (hij heeft wel een normaal postuur trouwens)besloten om gezonder te gaan leven!
We maken elke dag na het eten een lange wandeling en zijn veel bewuster gaan eten.
Gewoon: minder suiker, minder vet, meer groente, en 2 liter water of thee.
En tot nu toe werkt het goed en ben ik al bijna 10 kilo afgevallen. We zitten allebei lekkerder in ons vel en hebben veel meer energie,terwijl we eigenlijk een normaal leven hebben zonder calorieŽn tellen of sportschool.
Voor mij is het heel belangrijk dat mijn vriend en ik elkaar ondersteunen en dat ik mijn verhaal kwijt kan. Het voelt veel fijner als er iemand is die begrijpt waar je mee bezig bent.

Dus als je wil en je staat er alleen voor, kun je je verhaal bij mij kwijt.

groetjes Tess 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overgewichtinfo.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)