Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overgewichtinfo.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overgewichtinfo.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Update van Rob (inmiddels bijna 52)

Geschreven op: Donderdag 24 September 2015 om 22:27
Ongepast of beledigend?

Nou mensen, ik was toch zo vol van Novarum? (zie eerdere post) Nu zijn we inmiddels anderhalf jaar verder en ik ben weer terug bij af, met alle ellende van dien. Het afgevallen gewicht zit er weer fijn aan, ik heb nog meer pijn in mijn sodemieter, kan mijn billen met nog meer pijn en moeite bereiken en tot overmaat van ramp heb ik Diabetes ontwikkeld! Ik kreeg steeds meer last van verzuring in mijn bovenbenen bij het lopen en delen van mijn voeten zijn gevoelloos...maar toch ook weer niet...heel vreemd.
Bij mijn moeder zaliger heb ik gezien, wat Diabetes kan aanrichten. Stukje voor stukje is zij allebei haar benen kwijtgeraakt...en daar pas ik voor.
Over 2 weken word ik 52 en ik ben me rot geschrokken door die gevoelloze voeten. Misschien was dat ervoor nodig, dat ik voor de zoveelste keer de strijd aan ga met mijn grootste vijand: de weegschaal.
Vorige week was ik voor het eerst in mijn leven bij een diŽtiste...een Diabetes-diŽtiste zelfs. Deze graatmagere dame heeft mij het ťťn en ander uitgelegd over koolhydraten. Op internet kan je hier heel veel over vinden en wat is lees, bevalt mij wel. Ik ga op mijn koolhydraten letten en ik ga bewegen (hometrainer thuis en fitness bij "Kom op nou...".
Ik houd jullie op de hoogte. Ik maak de laatste in huis aanwezige boodschappen op en vanaf volgende week ga ik vers koken.
Huidige stand van zaken volgens mijn rot-weegschaal: 160. 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overgewichtinfo.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)