Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overgewichtinfo.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overgewichtinfo.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Justme

Geschreven op: Maandag 5 September 2016 om 21:26
Ongepast of beledigend?

Hallo smiley ,

Ik zal me even voorstellen,ik ben een vrouw van 35 jaar.
Al vanaf mijn 12e een eeuwige strijd aan het voeren met de weegschaal.
Bijna alle dieeten gevolgd en gedaan maar allemaal zonder groot succes.
Inmiddels heeft de weegschaal de 140 gehaald en ben er niet trots op...verre van.
En ik ben het zat,de opmerkingen,de strijd om nieuwe kleding te passen,mezelf zo in de spiegel te zien...

Dus ik zoek mensen die samen met mij de strijd aan willen gaan,me willen helpen,supporten en wie weet samen de sportschool onveilig te gaan maken.?! Ik woon in het gooi,dus als je vanuit deze omgeving komt lijkt het me leuk om zo nieuwe mensen te leren kennen(wie weet groeit er een mooie vriendschap uit? smiley)

Groetjes justme 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overgewichtinfo.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)