Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overgewichtinfo.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overgewichtinfo.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Wendy

Geschreven op: Zondag 10 Juni 2018 om 13:28
Ongepast of beledigend?

Hallo,

Ik ben 43 jaar en een alleenstaande moeder. Ik werk 5 dagen onder schooltijd en wil geheel graag afvallen maar dat lukt al jaren niet. Ik ben op zoek naar mensen die ook moeite hebben met afvallen en die wel wat steun van lotgenoten kunnen gebruiken. Al is het alleen maar om even van je af te kunnen praten. Als je meer wilt weten mag je het vragen. Misschien kunnen we dan mailen met elkaar 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: John-4 op Dinsdag 12 Juni 2018 om 16:52 Ongepaste reactie?

Hallo,

Jouw bericht is heel herkenbaar voor mij.
Ik heb ook van alles geprobeerd maar het lukt maar niet om blijvend af te vallen. Het is telkens afvallen en weer (extra) aankomen, het jo-jo effect is heel sterk.

Uiteindelijk overweeg ik nu toch maar een maagverkleining overweeg. Daar kom ik wel voor in aanmerking.

Maar als ik het goed begrijp, probeer jij om blijvend af te vallen zonder een medische ingreep.
Natuurlijk weet ik wel dat de voeding gezond moet zijn en dat lichaamsbeweging belangrijk is.
Hoe ga je dat aanpakken? Zijn er speciale dingen die je gaat doen?Geschreven door: Motivador op Dinsdag 12 Juni 2018 om 19:45 Ongepaste reactie?

Beste,

Graag kom ik met ťťnieder van jullie in contact wie het lastig blijft vinden om met succes af te vallen.

Voor meer informatie, stuur mij een mail, zodat ik elke kwestie afzonderlijk van elkaar kan behandelen en tijd voor je kan vrijmaken.

joey@motivador.nl

(Mijn website is momenteel onder constructie, maar sta jullie graag te woord)


Tot snel!


Met sportiever groet,


Joey | Motivador


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overgewichtinfo.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)