Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overgewichtinfo.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overgewichtinfo.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Janny

Geschreven op: Donderdag 14 Juni 2018 om 08:41
Ongepast of beledigend?

Dag lotgenoten,

Mijn naam is Janny. Ik ben 61 jaar. Vorige maand heb ik een gastric bypass operatie gehad. Graag kom ik in contact met lotgenoten, zodat ik kan bij praten over hoe het gaat.

Ik woon in Twente, Hengelo. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Janny op Donderdag 14 Juni 2018 om 08:55 Ongepaste reactie?

Zoals je bij de oproep van hierboven kunt lezen wil ik graag in contact komen met lotgenoten in Twente die ook een gastric bypass operatie hebben ondergaan.

Mijn mailadres is hengelo173x7@hotmail.com

Ik zou het leuk vinden als je reageert.

Groet Janny


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overgewichtinfo.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)