Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overgewichtinfo.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overgewichtinfo.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Bart

Geschreven op: Woensdag 15 Augustus 2018 om 14:15
Ongepast of beledigend?

Hoi allen,

Ik ben Bart, ooit 17 kilo blijvend afgevallen. Nu heb ik een bedrijf opgericht voor afvallen. Ik lees hierboven ook dat ik geen reclame mag maken, maar het leek mij toch aardig om te melden dat ik een GRATIS pilot draai voor een online training die ik heb ontwikkel. Hiervoor zoek ik 10 mensen. Kortom, hier maak ik geen winst op, vandaar dat ik het toch aandurf om het hier op te zetten.

Het is een online training en deze start in september. Zie hier voor meer info: http://afvallenmetbart.nl/service/online/

Wanneer dit toch als reclame gezien wordt, voel u gerust vrij om dit direct te verwijderen. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Martin van Rijnsbergen op Woensdag 19 September 2018 om 15:12 Ongepaste reactie?

als je 150 kilo weegt is 17 kilo niet veel


Geschreven door: lotgenoot op Woensdag 19 September 2018 om 18:39 Ongepaste reactie?

deze naam is alleen jezelf voor de gek houden - je doet NIKS - eet alles - en je wilt slank zijn - kinderen zijn wijzer .......


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overgewichtinfo.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)