Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overgewichtinfo.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overgewichtinfo.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Juf groep 8

Geschreven op: Maandag 9 December 2019 om 16:29
Ongepast of beledigend?

Wat hebben jullie nodig om goede keuzes te maken??

Met mijn klas zijn we een samenwerking aangegaan met coalitie van waarin een aantal bedrijven en zorginstellingen deelnemen.
Nu hebben ze een hulpvraag aan de kinderen gesteld met de bedoeling dat de kinderen gaan nadenken over een oplossing. Die we uiteindelijk presenteren o.a. prinses Laurentien is hierbij betrokken.

De vraag is: Hoe kunnen de bedrijven/zorginstellingen samenwerken met de inwoners voor een blijvend gezonde leefstijl met minder overgewicht?

Wat wij ons dus afvragen is:
- Wat maakt het eten zo aantrekkelijk?
- Welke rol spelen supermarkten / reclames hierin?
- Wat zou voor jullie een ideale omgeving zijn om gezonde keuzes te maken?
- Wat is helpend qua hulp en wat niet?

Ik hoop dat jullie mee willen denken! Alvast bedankt!

 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overgewichtinfo.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)