Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Overgewichtinfo.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Overgewichtinfo.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Saskia

Geschreven op: Dinsdag 24 December 2019 om 13:51
Ongepast of beledigend?

Lieve lotgenoten..
Ik kom jullie een hard onder de riem steken..
Ik ben 55 jaar,en ben zo dom geweest,om giga dik te zijn..
Ik wou niet luisteren,naar wat andere vonden,ik dacht hier mee weg te komen..
Met gevolg..een ernstige vorm van arthose..
Nieuwe heupen,nieuwe knieen(dat laatste is gruwelijk om mee maken..ik heb een keiharde les geleerd..ik ben giga afgevallen..start gewicht..178 kg..huidig gewicht 73 kg..
Door middel van een maagverkleining,wel eens waar...
Maar mvr..u verliest ong.45kg..
Ik heb mijn vuist op tafel geknald thuis..
Mijn hele eetpatroon,heel streng aan gepast..en ben van maat 58/60,naar maat 38 gegaan..en mijn gewicht zakt nog steeds..
Dus ..een paar kilo te zwaar..ok..meer als 100kg..niet doen.. 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Overgewichtinfo.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)